QUI SÓC?

Benvinguts al meu blog!
Es difícil definir-se una mateixa però ho intentaré. Sóc un cul inquiet, sempre estic involucrada en mil projectes. Em falta temps per fer les coses, però el busco allà on sigui.
M'encanten les càmares i el món audiovisual. M'agrada crear històries sense paraules, també m'agrada explicar històries o millor, donar veu als veritables protagonistes.
Treballo a Tv3, fent informatius, però el temps lliure el dedico a grabar curtmetratges i documentals, fer l'actriu (amateur), i a l'escalada i els esports. M'encanten els reptes i conèixer gent nova. Això sí, persones optimistes i lluitadores!

DE FET AQUEST BLOC JA ESTÀ UNA MICA ANTIQÜAT. PODEU SEGUIR-ME A:

TREBALLS ACTUALITZATS A: http://esterbertran.wordpress.com/

PERIODISTA TV3

TV3

  Des del 2006 treballo a Intervideo, productora que treballa per Tv3 a Girona.

Inici Campanya Nadalenca 
Notícia sobre l'inici de la campanya de Nadal en el pont de la puríssima. Emesa al Tn Comarques el 6 de desembre de 2011

Nova sala de música indie a Banyoles
Els impulsors del Festival In Somni obren una sala a Banyoles per fer-hi música en directe. Notícia emesa a Tv3 (Tn Vespre) el 4 de setembre de 2010.


Temporal de pluja pel pont del Pilar
Notícia emesa pel Tn comarques i Tn Migdia el dia 12 d'octubre de 2010 sobre els efectes del temporal de pluges a l'Alt Empordà.Nen colgat a la sorra Castelló d'Empúries

Notícia emesa per TV3 sobre un nen suís que va morir colgat a la sorra a la platja Can Comas de Castelló d'Empúries. Juliol 2010.


RESUM
Festival de presons El Patio
Notícia emesa per pel Tn Comarques de TV3 el passat 23 de juny sobre el Festival de presons "El Patio".


Taller de castells per a nouvinguts
Notícia emesa per Tv3 sobre el taller de castells que relaitzen els Marrecs de Salt per incorporar persones nouvingudes a la colla. Maig 2010.

ALTRES REPORTATGES


La periodista Ester Bertran se pone en la piel de una persona minusválida que va en silla de ruedas para conocer de primera mano los obstáculos con los que se encuentra diariamente este colectivo. Las barreras arquitectónicas de las ciudades y la poca sensibilidad de la Administración para adaptar los accesos a los edificios y lugares públicos són solo una pequeña muestra de ello.